Opsigelse

Når du skal fraflytte din bolig, er der en række aktiviteter, der skal løbe af stablen. Som det første skal din bolig opsiges. 

Når boligen er opsagt og fraflytningsdatoen fastsat, skal din bolig genudlejes, der skal foretages et fraflytningssyn og din bolig skal istandsættes. Som det sidste vil du modtage en flytteafregning.


Din bolig skal genudlejes
Det betyder, at AAB´s udlejning sender tilbud ud til interesserede boligansøgere, der står på venteliste. De vil - på nøje aftalte tidspunkter - komme på besøg, for at se din bolig. 


Fraflytningssyn
Ca. 1 måned før fraflytning vil du modtage en indkaldelse til syn af din bolig. Ved fraflytningssynet gennemgås din bolig, og en fraflytningsrapport udarbejdes. Rapporten gennemgår vedligeholdelsesstanden i din bolig. Fraflytningssynet er både praktisk og juridisk en vigtig del af flytteprocessen, både for dig og din boligafdeling. 


Istandsættelse af boligen
Hvordan istandsættelse af boligen skal foregå ved fraflytning, afhænger af hvilken type vedligeholdelsesordning, A eller B, der er valgt i boligafdeling. AAB5 benytter sig af A-ordningen.


 
Boligforeningen AAB - afdeling 5 | Nyelandsvej 63, 5 | 2000 Frederiksberg | e-mail: #AAB-afdeling5@aab.dk